Jokainen firma voi mainostaa omaa tuotettaan vaikka minkänlaisin superlatiivein ilman, että kuluttaja tietää siitä oikeasti mitään. Monia kuitenkin kiinnostaa toisten käyttäjien mielipiteet. Siitä tarpeesta syntyi tämä blogikirjoitus. Olen kerännyt yhteen asiakkaidemme palautteita Endurance proteiinijauheista.

Tässä, olkaa hyvä:

Tuotekehitykselle täytyy antaa heti iso plussa, hyvin mielenkiintoinen tuote. Maku oli itselleni mieleinen, koska ei turhan makeaa, eikä tosiaan teollisen makuista. Ravintosisällön sitruunahaposta myös pluspisteet.

Tuote oli maultaan todella raikas ja hyvänmakuinen. Makeanhimo väheni ja yleinen jaksaminen parani. Tykkäsin kovasti.

Olen käyttänyt tuotetta palautusjuomana treenin jälkeen. Maku ja koostumus ovat todella hyviä! Treeneistä palautuminen on ollut nopeaa, ja vireystila erittäin hyvä testijakson aikana.

Olen käyttänyt paljon proteiinivalmisteita ja tämä oli selkeästi kyllä eri tyyppinen. Olen tottunut todella makeisiin ja “karkkimaisiin” jauheisiin. Tämä oli enemmän sellainen raikkaan mehumainen, ja ihan hyvä vaihtoehto etenkin kovien treenien jälkeen. Aikaisempiin proteiinivalmisteisiin verrattuna tämä pitää treenin jälkeen paremmin energiatasoa yllä, jolloin ei ole pakko saada heti ruokaa, vaan tämän jauheen voimalla jaksaa. Eli voisin sanoa myös ruokahalun säätelyyn ja vireystilaan vaikuttavan positiivisesti! Kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä tuote, joka sopii palkkariksi, tai vaikka jo ennen treeniä otettavaksi välipalaksi.

Palaute on positiivinen, hyvä maidoton korvike perusproteiinijauheelle. Maku on yllättävä, lohi perustana loi pienen ennakkoluulon maulle. Vatsaystävällinen tuote, itselläni on herkkä maha proteiinijauheiden suhteen. Tämä ei ärsyttänyt vatsaa.

Olen käyttänyt lohiproteiinijauhetta päivittäin, ja ensinäkin tykkään sen mausta, kun sekoitan sen smoothieen proteiininlähteeksi! Erityisesti palautumisessa olen huomannut eroa normaaliin, ja kroppa voi hyvin proteiinin käytön jälkeen. Toiset proteiinit aiheuttavat itselle ongelmia ruuansulatuksen kanssa, mutta lohiproteiini toimii loistavasti omaan kehooni ja todellakin imeytyvyys on huippuluokkaa!

Treenijaksaminen on ollut mielestäni hieman parempaa. Jauhe on tuntunut ravitsevan ja imeytyvän hyvin. Sopii osaksi ruokavaliota, pääosin olen käyttänyt välipala-aterian osana. Palautuminen on ollut hieman parempaa. Makeanhimoon en ole huomannut vaikutusta. 

Olen kokenut tuotteen erittäin miellyttävänä! Maku on ollut mielenkiintoinen, hyvällä tavalla. Lähinnä makeanhimossa olen huomannut eroja, sekä siinä, että jatkuvat suonenvedot ovat selkeästi hävinneet lähes kokonaan. Ruokahalu on ehkä jopa hieman vähentynyt. 

Ihastuin aivan täysin mustaherukka-passionin-makuiseen jauheeseen. Aavistuksen skeptisenä maistelin sitä ensin veden kanssa, mutta lopulta sain huomata, että se toimii niin smoothiessa kuin vedessäkin. Käytin sitä usein välipalana ja koin, että se piti nälkää hyvin. Peruskuntokausi oli rankimmassa vaiheessa, kun aloitin jauheen käytön ja treeni kyllä luisti. Vointini oli aivan loistava pimeästä ja synkästä vuodenajasta huolimatta!

Olen ollut sponsoroitu urheilija useammallekin protskufirmalle kuusitoista vuotiaasta lähtien, ja tämä on kyllä ensimmäinen protsku, jonka käytössä huomaa eron heti ekasta kerrasta! Aivan mahtava tuote! Oli niin energinen ja hyvä olo, että pari maratonia olisi voinut juosta sillä puhdilla!