BioCare on maailmanmestarin valinta

Maailmanmestari Mikko RantanenBioCare on maailmanmestarin valinta

Mikko Rantanen voitti vuodenvaihteessa pelatussa alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa kultaa Suomen joukkueen kapteenina. Loppuottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Rantanen jaksaa puurtaa joukkueen eteen illasta ja pelistä toiseen.

Huippu-urheilijalle tärkeää on syödä hyvin ja monipuolisesti. Kotikeittiössä Mikko Rantanen panostaa jauhelihaan ja makaroniin.

– Vaihtelen sentään jauhelihaan laittamiani mausteita ja käytän ketsuppia, mies nauraa. – Mummini lähetti minulle juuri keittokirjan. Pitäisi varmaan alkaa jossain vaiheessa katsella sieltä jotain uusia ruokaohjeita.

Jäähallilla on tarjolla seisova pöytä, jossa on makaronia, riisiä, perunaa, lihaa, kanaa ja salaatteja. Siellä Rantanen ottaa usein kalaa, koska ei sitä itse valmista omassa keittiössään.

Joskus herkutellaan jätskillä

– Pelireissuilla syödään tietysti paljon ravintoloissa, silloin valintani on usein pihvipaikka. Joskus pitää myös herkutella, silloin valintani on usein jäätelö, tavallinen vaniljajäätelö. Ennen söin myös joskus karkkia, mutta on pakko sanoa, että Pohjois-Amerikassa on aika huonot karkkivalikoimat Suomeen verrattuna, joten niiden syönti on jäänyt.

Hapottomat jalat

Viime kesäharjoittelukauden aikana toinen kiekkomies, Rasmus Ristolainen, harjoitteli Mikko Rantasen kanssa samassa porukassa, ja esitteli hänelle BioCaren proteiini- ja omega-3 –tuotteet.

– Ihan uskomatonta millainen ero harjoittelussa, pelaamisessa, matkustamisen aiheuttamassa aikaerossa ja yleisessä jaksamisessa on ollut. Ennen saattoi raskaimman pelikauden keskellä, kun pelejä oli illasta toiseen, olla jalat välillä aika hapoilla. Vaan eipä ole enää ollut samoja ongelmia, Rantanen kertoo. – Suosittelen tuotteita ehdottomasti kaikille huippu-urheilijoille, ja myös tavallisille ihmisille.