Jutta on 24-vuotias yrittäjä Naantalista, hän työskentelee personal trainerina. BioCaren tuotteista hän kuuli ensi kertaa muilta alan ihmisiltä. Testiryhmään Jutta haki, koska halusi itse tutustua tuotteeseen ja sen vaikutuksiin. Lisäravinteet puhuttavat Juttaa päivittäin jo työnkin puolesta, ja hän haluaa tutustua koko ajan uusiin tuotteisiin.

Jutta syö epäsäännöllisen säännöllisesti neljästä viiteen kertaan päivässä. Hän laittaa kaiken ruokansa itse, eikä juurikaan käytä maitotuotteita. Yleensä hän syö kahdesti päivässä riisiä tai täysjyväpastaa kanan, kalan tai lihan kanssa. Lautaselta löytyy aina myös iso kasa kasviksia.

Esimerkkipäivänä Jutan aamu alkaa klo seitsemän kaurapuurolla, kananmunilla, mustikoilla, puolukoilla ja kookosöljyllä. Lounaan aika on yhdentoista maissa. Kahden kolmen aikaan välipalalla hän syö pähkinöitä ja proteiinia. Viiden jälkeen on päivällisen, päivän toisen lämpimän aterian aika. Iltapalaksi kahdeksan aikaan Jutta syö 4-5 munan kasvismunakkaan.

Viikkotasolla Jutta liikkuu paljon; vähintään kahdeksan tuntia kuntosalilla, jonka päälle tulevat vielä valmennukset. Hydrotraining-tunneilla hän käy kohottamassa sykettä. Allastreenaus toimii hyvänä vastapainona kuntosalille.

Kahden viikon testijakson aikana Jutta on syönyt BioCaren Bodyproteiinia ja Omega-3-lohiöljyä.

– Jakson aikana ruokahaluni on ollut hiukan hillitympi. Niveleni ovat toimineen selkeästi paremmin, ja kesäkuussa leikattu polveni on toipunut hyvin.