1. Kerro kuka olet, mistä tulet ja mitä teet.

Olen 54-vuotias nainen Helsingistä. Perheeseeni kuuluu kaksi teini-ikäistä lasta, mies ja itsepäinen koira, Edgar. Työskentelen valtion virkamiehenä ja työni on kovin kiireistä. Työhön kuuluu paljon kokouksia ja matkustamista. Harrastan musiikkia, kirjallisuutta sekä pyrin liikkumaan, kunhan aikaa jää.

2. Miksi lisäravinteet kiinnostavat sinua?

Olen kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveellisestä elämästä, terveellinen ravinto on minusta hyvinvoinnille tärkeää. Lisäravinteet tukevat tätä hyvinvointia.

3. Miten syöt?

Yleensä laitan itse ruuan, mutta lounaat nautin työpaikalla, ja erittäin kiireisinä päivinä käyn ravintolassa tai syön valmisruokia

Syön aamuisin ennen kello kuutta marjoja ja maustamattoman jogurtin. Kello 11 aikoihin on lounas työpaikalla, yleensä keittoa ja joskus salaattia tai lihaa. Kello 18 aikoihin teen kotona ruokaa perheelle, esimerkiksi hirvenlihakastiketta perunamuusilla. Tuolloin jälkkäriksi piparia. Illalla vielä yhdeksältä iltapala: leipää juustolla ja teetä.

4. Herkutteletko? Mikä on suosikkiherkkusi?
Herkuttelen, ja silloin kyseessä ovat suklaa tai jäätelö.

5. Miten liikut?

Nykyään kävelen lenkkejä. Aiemmin kävin kuntosalilla mutta polven rikkouduttua, kävely onnistuu parhaiten.

6. Oletko kiinnittänyt testijakson aikana enemmän huomiota syömiseesi ja liikkumiseesi? Oletko huomannut muutoksia olotilassasi?

Olen, koska nälkä ei vaivaa usein ja osa makeannälästä pienentynyt. Olen myös liikkunut enemmän, koska jaksan selvästi enemmän ja olen energisempi. Olen huomannut olevani virkeämpi, ruokahaluni pysyy paremmin kurissa ja makeannälkä hellittänyt. Lisäksi olen hyvällä mielellä ja iloisempi, vaikka on pimeää.

Olen huomannut niin paljon positiivisia vaikutuksia, että aion ehdottomasti jatkaa tuotteiden käyttämistä. Niillä on ollut selkeästi elämänlaatua parantava vaikutus.