Makaronilaatikosta saa vähähiilihydraattisen, kun korvaa makaronin kaalilla. Tästä ohjeesta tulee syöjistä riippuen 4-5 annosta maukasta ruokaa. Ainekset ovat myös aika edullisia, tämä sopii hyvin perusruuaksi arkipäivään.

kaali1

Tarvitset:
– 400g jauhelihaa
– 600g kaalia
– sipulin
– paketin Koskenlaskija-sulatejuustoa
– pussin valmista fajita/tacomaustetta (tai voit halutessasi maustaa jauhelihan itse)
– juustoraastetta

kaali2

1. Sulata Koskenlaskija hellalla puolessa litrassa vettä.

kaali3

2. Ruskista jauheliha ja mausta se.

kaali4

3. Pilko kaali ja sipuli, ja paista niitä 10-15 minuuttia.

kaali5

4. Sekoita jauheliha ja kaalisipuliseos keskenään, laita voideltuun vuokaan ja kaada vesi-Koskenlaskijasekoitus päälle. Kuorruta juustoraasteella.

kaali6

5. Laita vuoka 200 asteen uuniin puoleksi tunniksi.