Mikko Rantasen NHL-joukkue Colorado Avalanche on voittanut kauden alun 19:stä pelistään kymmenen. Rantanen on tehnyt näissä peleissä 17 tehopistettä, joten kausi on alkanut miehen osalta todella hyvin. Hän onkin joukkueensa toiseksi paras pistemies. Viime kaudella Rantanen teki joukkeelleen 38 tehopistettä, mutta joukkue jäi play offseista ulos. Rantasen mukaan Coloradossa on potentiaalia, mutta tasaisuutta kaivataan lisää.

Kolmatta kauttaan Denverissä pelaava Rantanen on tyytyväinen kesäharjoituksiinsa Hannu Rautalan johdolla Turussa, sekä uuteen rinnallevedon ennätykseensä: 135 kiloa. Ei huono! Rantanen on kehittynyt nuorena miehenä joka osa-alueella, mutta erityisesti hän on halunnut saada lisää räjähtävyyttä, jotta kaukalossa pääsisi kulmissa pakeista paremmin eroon kohti maalin edustaa.

Uusien harjoitteiden lisäksi Rantasen lisäravinnepuolellekin kuuluu uutta: hän on päässyt kokeilemaan ensimmäisten joukossa BioCaren uusia proteiinijauheita. Makuina jauheissa ovat mustaherukka-passion ja aprikoosi-sitruunaruoho.

– Ovat nämä kyllä tosi näppäriä. Päivän annos sekoitetaan puoleen litraan vettä ja se on siinä. Olen aikaisemmin nauttinut tätä Endurance proteiinia tablettimuodossa ja se sopii minulle tosi hyvin. Kausi on pitkä ja jos saan siihen mahdollisuuden palautua peleistä nopeammin, sekä saada lisää voimaa harjoituksiin, niin bring it on!

Lähteet: nhl.com ja kiekkoareena.fi