Saanko esitellä BioCaren kummikissan Mallan? Malla on noin seitsemän ja puoli vuotta vanha maatiaiskissatyttö. Hänen tarkkaa ikäänsä ei tiedetä, koska hän on löytökissa Raisiosta, ja saapunut kotiinsa eläinsuojeluyhdistyksen ja Heidi Leyserin kautta.

Mallan lempileluja ovat kaksi lintua, joiden siivet rapisevat, kun niitä koskee. Lintuja heitellään ympäriinsä ja usein ne ovat hukassa (lue= sohvan, kaapin, kirjahyllyn tai tv-tason alla). Hauskinta on heitellä lintuja alas portaita, Malla kun asuu kolmikerroksisessa asunnossa henkilökuntineen. Lintu lentää rappusia alas, kissa juoksee perässä ja kantaa linnun takaisin heittopaikkaan samalla huutaen lujaa. Huuto kuulostaa oudolta, koska lintu on samaan aikaa suussa.

Kissanpäivistä kertova sanonta pitää hyvin paikkansa Mallan elämässä. Hänen kaksi henkilökuntansa jäsentä tekevät joka päivä kaikkensa, jotta Mallalla olisi onnistunut päivä. Onneksi Malla on todella kiltti, joten henkilökunnan on helppo palvella neitiä. Kisu ei raavi koskaan huonekaluja (joskus ehkä epähuomiossa hiukan mattoja) tai ihmisiä, ei pure tai tyhjennä vessapaperirullaa, on sosiaalinen ja muutenkin kaikin puolin suloinen.

Malla käyttää päivittäin BioCaren Omega-3 lohiöljyä kissalle, joka pitää hänen nivelensä, ihonsa ja turkkinsa terveenä sekä edesauttaa hänen aivojensa hyvinvointia.