Timo on vasta Helsinkiin Espoosta muuttanut entinen autokauppias. Lisäravinteista hän on ollut kiinnostunut kuusi seitsemän vuotta niiden terveysvaikutusten vuoksi, tiedonsaanti kun on netin kautta nykyisin helppoa. Hän on pitkään tilannut omegaa ja erilaisia vitamiineja suomalaisista nettikaupoista sekä amerikkalaisesta iHerbistä.

Ruokaa Timo laittaa kotona paljon avopuolisonsa kanssa. Suosikkiruokia ovat possu, kana sekä sisä- ja ulkofileet. Kalaa he syövät Timon sanoin ”ikävä kyllä harvoin”. Timo syö aamupalan lisäksi yleensä vain päivällisen, joskus iltaisin vielä salaattia tai voileipää. Esimerkkipäivänä hän söi aamupalaksi kinkkujuustopiirakkaa ja kahvia kymmenen maissa ja viiden aikaan karjalanpaistia perunamuusin ja salaatin kera.

Liikuntaa Timo harrastaa omasta mielestään liian vähän. Päivittäin hän kävelee 1-2 kilometriä ja pyöräilee silloin tällöin. Suunnitelmissa on aloittaa uudelleen golfinpeluu.

Testijakson ajan hän on elänyt ihan normaalisti, eikä ole kiinnittänyt syömisiinsä tai liikkumisiinsa sen enempää huomiota: ”Parempi, että ei mieti asioita turhaan… etukäteen”, mies toteaa. Ruokahalu on pysynyt samanlaisena kuin aikaisemmin, mutta Timo sanoo, että nivelien ja lihasten osalta tilanne on ollut parempi. Hän myös kertoo nukkuneensa paremmin ja olotilansa olleen virkeämpi testijakson aikana.