Jarnon Blogi Osa 2. 14.10.2016

Ensimmäiset havainnot ja liikunnan onnistunut lisääminen

Kirjoitan havaintoja viimeisiltä parilta viikoilta. Bodyproteiinit ja Omega-3 ovat tuntuneet sopivan minulle erittäin hyvin. Ainut haaste, jonka olen havainnut, on muistaa ottaa ne etenkin niinä päivinä, kun ei ole liikunnallisesti aktiivinen. Kuten arvelin, niin varmimmin minun tulee otettua tabletit heti aamuisin ja kaikki kerralla. Muutamina päivinä olen unohtanut ne syödä, mutta se ei haittaa mitään, sillä niiden tarkoitus onkin täydentää ruokavaliota. Mitään muita muutoksia en ole ruokavalioon toistaiseksi tehnyt eli siihen on mahtunut mm. wingsejä, hampurilaisia ja muita herkkuja. Samasta syystä painon putoamisen osalta ei ole suuria odotuksia. Enkä vaa’alla ole edes käynyt. No, nyt kun tätä kirjoitin, niin uteliaisuus voitti, ja pitihän se käydä puntarilla: vaaka näytti 91,1 kg, eli suunta on myös siinä oikea.

Liikunnan lisäyksen osalta olen onnistunut tavoitteen mukaisesti, ja onkin ollut erittäin mukava päästä painimaan BJJ:tä (Brazilian Jiu Jitsua) pari kertaa, sekä höntsäjääkiekkoa myös muutaman kerran useamman vuoden tauon jälkeen. BJJ:ssä luonnollisesti tulee köniin, mutta se kuuluu lajin luonteeseen ja matolle on edelleen mukava mennä.

Jääkiekon jälkeen nivuset kipeytyivät, mutta toisaalta myös paranivat nopeasti, ja uskoisin BioCare Omega-3-lohiöljyllä olleen positiivisen vaikutuksen asiaan. Myöskään lihakset eivät ole kipeytyneet yhtä paljon kuin olisin olettanut.  Olen siis pystynyt viimeisinä viikkoina harrastamaan liikuntaa neljä kertaa viikossa. Tämä on minulle merkittävä lisäys, ja siksi myös BioCaren tuotteiden tuoma tuki palautumiseen on tärkeää. Kovalla innostuksella on myös heikkokuntoisen kohtalaisen helppo saavuttaa “ylikunto”, eli oman kropan kuuntelu ja maltti on syytä muistaa liikunnallista harrastuneisuutta lisätessä.

Meillä on hyviä avauksia on meneillään myös tuotepuolella. BioCarelta on tulossa loppuvuotena myyntiin proteiinijuomajauheet. Makuina ovat mustaherukka-passion ja aprikoosi-sitruunaruoho. Nämä ovat erittäin hyviä, ja mukavia myös nauttia. Suosittelen testaamaan, kunhan vaan saadaan markkinoille.

BioCare onnittelee myös Rasmus Ristolaista sopimuksestaan Buffalo Sabresin kanssa. Onnittelut menevät sekä joukkueelle, että Rasmukselle. Hyvä Rasse! Seuraamme mielenkiinnolla kauden edesottamuksia.

Tulemme lähiaikoina lisäämään testiryhmäläisten havaintoja tuotteista,

Aurinkoa Syksyyn,

Jarno