Iloisena esittelemme Santun, joka toimii personal trainerina ja fitnessurheilijana. Seuraavassa Santtu kertoo itsestään:

Täällä esittäytyy BioCare urheilijatiimin uusi tulokas. Nimeni on Santtu Niskanen ja täytän pian 32 vuotta. Olen kotoisin Juankoskelta ja tällä hetkellä asun avovaimoni kanssa Joensuussa. Muutto Kuopioon on kuitenkin edessä marraskuun puolella.
Urheilutaustani on aikalailla kaiken kattava mutta jo usean vuoden ajan olenantanut täyden panostukseni kehonmuokkaamiseen. Kilpailen IFBB:n (international federation of bodybuilding and fitness) alaisessa lajissa nimeltä Men’s Physique.

Vuonna 2016 kilpailin lajissa kolme kertaa ja kävin läpi kaksi pitkää sekä raskasta dieettiä. Vuosi kokonaisuudessaan oli katsaus siihen että onko minusta tähän touhuun ja tuntuuko fitnessurheilu kokonaisuudessaan omalta. Menestystä kisoista ei tullut mutta joka kerta kun astelin lavalle voitin itseni, todistin itselleni että minusta on tähän ja vein lavalle joka kerta paremman version itsestäni. Kaikki tämä vain vahvisti sen että tämä on se mitä haluan tehdä ja tälle touhulle elän koko
sydämestäni. Tällä viikolla olen aloittanut kisadieetin joka kestää huhtikuulle 2018 saakka ja seuraavat kisani kisaan Helsingin kulttuuritalolla Fitness Classic kilpailussa. Kisaan myös ensi syksynä mutta nyt keskityn vain ja ainoastaan kevääseen. Odotan tulevaa dieettiä innolla. Palan halusta nähdä miten paljon kehitystä olen saanut aikaiseksi vuodessa mutta eniten odotan tulevia kisoja ja sitä mahtavaa fiilistä mikä lavalla tulee. Aion nauttia matkasta ja tehdä kaikkeni että ensi keväänä näette todellakin parasta minua kisalavoilla.

Elän siinä mielessä ihanne tilanteessa että voin yhdistää työn sekä elämäntapani. Työskentelen päätoimisena liikunta-alan yrittäjänä mutta pääosin teen Personal Trainerin hommia. Olen myös kuntokeskustyöntekijä sekä koordinaattori Kuntokeskus Juvansilla Juankoskella. Jo neljän vuoden ajan olen saanut olla mukana edistämässä ihmisten hyvinvointia ja nautin työstäni todella paljon. Saan siitä myös voimaa omaan tekemiseen. Minulla on myös upea avovaimo joka tukee minua erittäin paljon. Myös perheeni tuki on korvaamatonta, ystäviä ja kavereita unohtamatta.

Odotan innolla yhteistyötäni BioCaren kanssa ja testattuani tuotteita jo keväästä saakka voin vakaasti seistä näitten laadukkaitten, puhtaiden ja luonnonmukaisten tuotteiden takana. Toivotan jokaiselle kovasti tsemppiä mitä ikinä teettekin!