SOPIMUSEHDOT

Toimitusehdot

BioCare Finland Oy on kotimainen yritys, joka myy ja markkinoi luonnonmukaisesti valmistettuja, luotettavia ja turvallisia terveystuotteita. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä lisäaineita ja kaikki raaka-aineet ovat peräisin luonnosta.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun postitoimipaikkaan kirjeenä. Jos lähetystä ei voida toimittaa suoraan kotiin (koko ylittää kirjeen mitat), voit noutaa lähetyksen postista saapumisilmoituksella. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa (8-10 arkipäivää) tilauksen vastaanottamisesta. Kestotilauksessa voit määrittää sinulle sopivan toimitusvälin.

Toimituskulut

Veloitamme toimituskuluina 4,95 euroa per lähetys. Toimituskulu on sama riippumatta tilauksesi koosta tai painosta.

Maksutavat

Kestotilaajana saat laskun tilattujen tuotteiden mukana. Maksuaikaa on 14 päivää. Kestotilaukseen ei liity sitoutumisaikaa ja voit milloin tahansa päättää helposti asiakkuuden tai muuttaa toimitusaikaa.

Verkkokauppa-asiakkaana maksat tilauksen heti verkkomaksuna Paytrail-palvelussamme, joka pitää sisällään kaikkien pinkie maksupainikkeet. Maksutapoina ovat:

  1. Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, LähiTapiola, POP, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  2. Supersuosittu Paytrail-tili on luotettava ja turvallinen maksutapa.

 

Asiakkuus

Tilaamalla tuotteita hyväksyt toimitusehdot. Voit koska tahansa muuttaa kestotilauksesi toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa kestotilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@biocare.fi. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Myymme tuotteita vain yli 18-vuotiaille kuluttajille.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 16.00. Puhelin 040 3525 052, sähköposti: info@biocare.fi.

Tuotteiden palauttaminen ja tilauksen peruuttaminen

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi 14 vrk:n kuluessa tuotteiden saapumisesta. Hyväksymme ainoastaan avaamattomat, myyntikelpoiset pakkaukset.  Palautuksesta tulee ennen palautuspostitusta ilmoittaa aina verkkokaupan asiakasapalveluun info@biocare.fi. Pelkkää tuotteiden postitusta ei hyväksytä palautuksena. Veloitamme ilman ilmoitusta tehdysta palautuksesta käsittelykuluina 4,95 €. Palautuksen mukaan tulee liittää pakkauslista sekä täydellinen IBAN-muotoinen tilinumero. Tuotteet tulee postittaa verkkokauppaan viimeistään 14 vrk:n kuluessa tuotteiden saapumisesta. Noudatamme saapumisajoissa postin ilmoittamia suositusaikoja (kirje: max 2 vrk tai postista noudettaessa 3 vrk). Palautusosoite on BioCare Finland Oy, Aurakatu 14 B, 20100 Turku. Kirjoita lähetykseen aina myös lähettäjän osoitetiedot. Palautuksen tekijä vastaa palautuslähetyksestä ja sen postikuluista. Säilytä postituskuitti varmuuden vuoksi. Palautamme tilauksesi summan ilmoittamallesi tilille 14 vrk:n kuluessa tuotteiden saapumisesta kauppaan.

Kestotilaajan osoitteenmuutos 

Ilmoita meille puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietosi tallennetaan BioCare Finland Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietoja ei luovuteta missään olosuhteissa kolmansille osapuolille. Sinulla on milloin tahansa oikeus poistaa tietosi asiakasrekisteristämme.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset

Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. BioCare Finland Oy voi tehdä muutoksia ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme muutoksista kirjallisesti vähintään kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa.