Vantaalainen Seija tekee töitä palvelualan yrityksessä, jossa työ on hyvin hektistä. Hän on kiinnostunut ruokailurytminsä säännöllistämisestä ja vakiinnuttamisesta, ja jos lisäravinteet voivat auttaa siinä, mikäs sen parempaa.

– BioCaren tuotteet ovat tosi hyviä siinä, kun ne voi ottaa joko yhdellä kertaa tai ruokailujen yhteydessä, niin olen valinnut jälkimmäisen. Tulee syötyä neljä kertaa päivässä, kun samalla ”pitää” ottaa lisäravinteet, Seija kertoo. – Lomallekin otin tuotteet mukaan, ne rytmittävät päivän syömisiä täydellisesti.

Säännöllisen syömisen Seija toivoo auttavan muutaman lisäkilon pudottamiseen. Aamupalaksi hän syö kello 7-8 aikaan yleensä puuroa, marjoja ja raejuustoa. Lounaalla hän syö puolen päivän aikoihin pirtelön ja marjoja. Välipalaksi kello kahden jälkeen valikoituu joskus hedelmä, usein kuitenkin joku herkku kahvin kanssa.

Illallisen Seija syö neljän viiden maissa, jolloin hän laittaa itse jotain tavallista suomalaista kotiruokaa. Iltapalalla seitsemän jälkeen maistuu yleensä joku herkku, Seijan heikko kohta onkin suklaa ja muut karamellit.
Testijakson aikana Seija kertoo kiinnittäneensä enemmän huomiota liikkumiseensa ja napostelun vähentämiseen. Hänen mukaansa painonpudotus on tehtävä nyt, ennen kuin tulee liikaa lisäkiloja.

– Parasta BioCaren lohiproteiinipillerien syömisessä on se, ettei minulla ole ollut niin nälkä ruokailujen välillä kuin aikaisemmin.