Testiryhmä valittu!

Kiitos hakijoille. Testiryhmä herätti paljon kiinnostusta ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit jatkossa seurata testiryhmän kuulumisia ja havintoja mm. blogistamme.

Kiitos ja aurinkoa syksyyn,

BioCare tiimi

Hae mukaan elämäsi testiryhmään ja BioCare Ambassadoriksi

Onko sinulla ylimääräistä vyötäröllä?

Haluatko aktivoitua terveellisempään ja liikunnalliseen elämäntapaan?

Oletko ajatellut pudottaa painoasi?

Hae nyt mukaan BioCaren testiryhmään, jossa puhtaasta norjalaisesta lohesta valmistetuilla lisäravinteilla voit auttaa painoasi putoamaan. Testijakso kestää 6-8 viikkoa. BioCare tarjoaa purkin Bodyproteiinia, joka valittiin keväällä Sveitsissä kansainvälisessä lisäravinnekilpailussa vuoden painonhallintatuotteeksi. Saat myös purkin BioCaren Omega-3-valmistetta.

Olet aktiivinen someilija, kirjoitat blogia ja päivität kenties Facebookia, Instagramia tai Twitteriä. Kerro meille tilanteestasi, miksi haluat pudottaa painoasi ja miksi sinä olisit hyvä kasvo raportoimaan BioCaren tuotteiden käytöstä. Kerro myös missä somekanavissa olet aktiivinen. Jos tulet valituksi ryhmään, esittelet somessa alkutilanteesi ja kerrot testiryhmästä sekä raportoit tuloksistasi 2-3 kertaa testijakson aikana. Olet myös käytettävissä haastateltavana (sähköpostitse ja/tai puhelimitse) BioCaren omiin somekanaviin.
Hae mukaan nyt ja aloita uusi terveellisempi elämä! Uskomme juuri sinusta tulevan erinomainen BioCare Ambassador.
BioCarella on oikeus käyttää päivityksiäsi omissa kanavissaan.

Ota yhteyttä ja hae testiryhmään!

Kenttiä ei löytynyt.