Nuppu on vantaalainen kestävyysliikkuja ja äiti. Työn vastapainoksi hän nauttii liikkumisesta ja selkeydestä, jota se tuo hänen elämäänsä. BioCaren testiryhmään hän haki mukaan, koska halusi testata tuotteita kiireisessä arjessaan, ja yhdistää tuotteista raportoimisen valokuvausharrastukseensa (Nupun kauniita luontokuvia voit seurata Instagramissa tunnuksella Nuppuo). Hän toivoo myös, että naiset voisivat tsempata toisiaan nykyistä enemmän venyttämään rajojaan ja haastamaan itseään.

Nupun aamut alkavat jo viiden maissa, jolloin ohjelmassa on kevyttä liikuntaa tyhjän mahan kanssa. Aamupalan aika on seitsemältä, jolloin Nuppu saapuu työpaikalleen: kaurapuuroa, banaania ja maitokahvia. Päivän pääateria lounas on kymmenen jälkeen. Yhdeltä on iltapäiväkahvin aika, jonka Nuppu juo rahkan tai jugurtin sekä hedelmien kera. Töistä kotiin tultua on välipalan aika: ruisleipää avokaadon, suolakurkun ja kirsikkatomaattien kanssa. Työmatkat Nuppu pyöräilee, ja käy vielä töistä tultuaan usein lastensa kanssa pyörä-juoksulenkillä.

Kuuden maissa on päivällinen: pastaa tulisella paputomaattikastikkeella. Päivällinen on yleensä Nupun päivän viimeinen ruoka, mutta jos illalla iskee vielä nälkä, hän syö ruisleipää, jugurttia ja hedelmäpaloja. Nuppu on juossut viimeisen seitsemän vuoden aikana 23 maratonia ja suorittanut kolme täyden matkan triathlon-kisaa. Hän liikkuu päivittäin, monesti useammankin kerran. Nuppu haluaa haastaa itsensä liikunnassa, muttei ole mikään kilpailufani; ne ovat vain hyvä tapa asettaa tavoitteita liikkumiseen.

Nuppu on kasvissyöjä ja toivoo saavansa elimistölleen vielä monipuolisempia rakennusaineita nyt, kun hän syö BioCaren Bodyproteiinia. Kahden ensimmäisen testijaksoviikon jälkeen hänen tuntemuksensa ovat hyviä:

– Syysväsymys ei ainakaan vielä ole päässyt iskemään. Lisäksi viisi henkilöä on maininnut, että lihakseni ovat kasvaneet, vaikka voimakausi on vasta tulossa. Juoksin myös kauden viimeisen maratonin, ja sain ilokseni huomata, että yhdessä palauttavan uinnin ja Bodyproteiinin kanssa ei seuraavan päivän lihasjumi ollut kovin paha. Pyrin noudattamaan hyviä ruokailutottumuksia muutenkin, mutta iltaproteiinin saamiseen Bodyproteiini on ollut loistava asia.