Monet meistä napsivat vitamiineja ja lisäravinteita purkista. Osa siksi, että “kaveritkin tekee niin”, toiset siksi, että “eikös se ole virallinen suositus” ja osa siksi, että tietää tarvitsevansa niitä. Moniko tietää mitä nämä aineet sisältävät? Oikeasti. Ja mistä tuotteet tulevat? Ja kuka ne on tehnyt?

BioCaren tuotteiden kohdalla voit olla varma, että tiedät kaiken edellämainitun. BioCaren tuotteet tulevat Norjasta, Atlantin rannalta, jossa ne tehdään merilohesta, ja vain merilohesta. Yrityksessämme on käytössä jäljityssysteemi, jonka avulla kaikki tuotteemme voidaan jäljittää siihen yksittäiseen kalanmätiin saakka. Tuotteiden synnyinkaari on hyvin yksinkertainen:

  1. BioCare ostaa merilohet muutamalta luotettavalta kalankasvattamolta.
  2. Merilohesta leikataan liha; 67%  kalasta menee fileiksi, kylmä- ja kuumasavustukseen sekä valmiiksi annospaloiksi.
  3. Merilohen pää, selkäranka, nahka ja muut fileiden trimmaamisesta jäävät osat, 33%, laitetaan saman tien jäihin ja lähetetään tehtaalleeme, jossa niistä valmistetaan 24 tunnin kuluessa terveelliset tuotteemme.

Tällä ekologisella tavalla arvokkaasta merilohesta ei mene hukkaan mitään, vaan kaikki sen tärkeät terveysvaikutteiset osat saadaan käyttöön. Mottomme onkin “From waste to value”, eli jätteestä arvokkaaksi. Huippunopean valmistustavan ansiosta tuotteissamme säilyvät kaikki kalan hyvät arvot ja ominaisuudet. Virallisen ravintosuosituksen mukaan kalaa olisi hyvä syödä ainakin 2-3 kertaa viikossa. Syömällä lohiproteiinista valmistettuja lisäravinteitamme syöt kalaa joka päivä!