Moi,

Aloitin Elokuussa BioCare Finlandin Toimitusjohtajana.

Nimeni on Jarno Purtsi ja olen 34-vuotias perheenisä. Olen innovatiivinen ja yrittäjähenkinen sekä löydän tilanteissa ratkaisuita useammin kuin ongelmia.

Nyt olen päättänyt lähteä rakentamaan BioCaresta kansainvälistä menestystarinaa. Tarina on vasta alussa, mutta tuotteet ovat maailman parhaimpia ja menestys tulee rakentumaan myyntiin ja markkinointiin. Tunnettavuus on tärkeä osa ketjua, jossa erinomainen tuote joko päätyy tai jää päätymättä asiakkaan käyttöön. Nämä ponnistelut aloitamme nyt.

Samalla päätin aloittaa BioCare Ambassador ohjelman, jossa tarkoituksena on kasvattaa asiakaskuntaamme käyttäjätarinoiden kautta. Tämä on minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä asia ja siksi osallistun luonnollisesti myös itse. Joudun tässä toki myös epämukavuusalueelle.

Omat henkilökohtaiset tavoitteeni ovat palata säännölliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä voida paremmin. Liikunta-alan ammattilaisena tiedostan nämä asiat, mutta aikaisemman elämäntilanteen eli lähinnä työn osalta en oikein osannut löytää aikaa. No priorisointiahan tämä on ja nyt keskitytään eteenpäin. Tulen ottamaan tai olen jo ottanut päivittäiseen ruokavaliooni BioCaren tuotteet https://biocare.fi/verkkokauppa/bodyproteiini-93-220-kapselia/ ja tätä syön päivässä 8-12 kpl. Todennäköisemmin syön kaikki tabletit kerralla, mutta järkevintä ravitsemissuositusten mukaan olisi jakaa nuo päivän neljän pääaterian yhteyteen. Esim 4*4kpl

Omega3 kapseleita syön samassa yhteydessä 3 kpl/päivä https://biocare.fi/verkkokauppa/omega-3-lohioljy-100/

Näiden lisäksi pyrin lisäämään liikuntamääräni 3-4 kertaa viikossa. En siis ole tekemässä itsestäni urheilijaa, vaan haluan jaksaa ja voida paremmin. Liikunta voi olla mitä vain, mutta toivon pystyväni harrastamaan kamppailulajeja (BJJ/lukkopaini/vapaaottelu/nyrkkeily) 1-2 kertaa viikossa. Tällä yksinkertaisella tavoitteella uskon saavuttavani myös vaa-alla lukeman, joka on alle 88kg. Viime keväänä painoin yhdessä vaiheessa 94kg ja taitaa multa löytyä kehonkoostumus analyysin tuloksetkin yli 93 kiloisena.

Paino ei ole minulle itsetarkoitus, vaikka senkin osalta löin muutaman ystäväni kanssa vetoa, että jokainen pudottaa painoaan sovitusti. Siirsimme jo kertaalleen yhteisellä päätöksellä ajankohtaa toukokuusta joulukuulle 2016. Saattoi olla, että kukaan meistä ei olisi päässyt tavoitteeseen, mutta nyt Herrat toivon, että te pääsette myös tavoitteeseenne sillä minä pääsen aivan varmasti.

Minulla se vedonlyönnin lukema oli -90kg.

BioCare Bodyproteiini on kansainvälisesti palkittu painonhallintatuote arvostetussa 2016 Nutraingredients Awardseissa. Bodyproteiini toimii jatkuvana ravintolisänä tuomaan puhtaan lohen hyvät ravintoarvot jokapäiväiseen ruokavalioon ja se tulee auttamaan myös minua tässä projektissa.

Uskon sen auttavan minua lisäämään hieman lihasta, jos vain saan aikaiseksi mahdutettua myös lihaskuntoharjoittelua viikoittaiseen elämään. Mikäli liikuntamääräni nousevat, niin se ehdottomasti auttaa myös palautumaan rasituksesta.

Toistaiseksi muita ambassador ohjelman henkilöitä hieman eri tulokulmasta ovat jääkiekkoilijat Mikko Rantanen, Rasmus Ristolainen ja Petteri Nummelin. Heillä on käyttäjäkokemusta BioCaren tuotteista jo minua huomattavasti pidemmältä ajalta ja löydätte niistä myös sivuiltamme asiakastarinoista. Tulemme kertomaan myös tunnettujen Ambassodorien kuulumisia täällä blogissa.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan BioCare Ambassador ohjelmaan ota minuun yhteyttä:

Odotamme BioCare Ambassadorilta

  • Sitoutumaan tuotteidemme kokeilemiseen 6-8 viikon ajan
  • Olet aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja kerrot tuotteistamme ja niiden käytöstäsi tai sitten osallistut haastattelujen / raportoinnin muodossa oman tavoitteesi seurantaan
  • Me tarjoamme sinulle tuotteet kyseiselle ajanjaksolle

Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Olemme kiinnostuneita myös yhteistyöstä liikunnan alan ammattilaisten sekä kuntosalien ja jälleenmyyjien kanssa. Näistäkin olen halukas keskustelemaan.

Pirtein syksyisin terveisin,

Jarno