BioCaren BodyProteiinin lohiproteiini palkittiin vuoden ainesosana

BioCare Finland Oy:n maahantuoma ja jatkokehittämä ravintolisä ProGo™ Lohiproteiini palkittiin arvostetussa, kansainvälisessä raadissa 13.5.2016.

BioCare Finland Oy:n maahantuoma ja norjalaisen Hofseth BioCare tuottama ProGo™ Lohiproteiini palkittiin ”vuoden aineisosana” Painonhallinnan kategoriassa arvostetussa 2016 Nutraingredients Awards tapahtumassa Genevessä, Sveitsissä.

”Olemme erittäin iloisia tästä korkeasti arvostetusta kunniasta ravitsemuksen toimialalla. Valinta on vahva osoitus tuotteen korkeasta laadusta ja tämä palkinto nostaa myös tuotteen markkina-arvoa ja kiinnostusta kansainvälisesillä markkinoilla. Tuomarit korostivat arvioinnissa kestävän kehityksen ympäristöystävällistä tuotantomenetelmää, hyvin dokumentoitua vaikutusta sekä korkeaa tulevaisuuden markkinapotentiaalia”, kommentoi Kai Morten Thuen, markkinointi ja myyntijohtaja, Hofseth BioCare, Norja.

NutraIngredient.com on johtava terveystuotteiden, lisäravinteiden sekä ravitsemuksen globaalin tuoteinformaation tuottaja. Tuomaristo koostui itsenäisistä elintarvike- ja ravitsemusasiantuntijoista ympäri maailman.

BioCare Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Jokinen iloitsee myös huomioista ja toteaa: ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Norjan Hofseth BioCaren kanssa ja uskomme, että Suomen tuotekehitysyksikkö pystyy jatkossa edesauttamaan lohiproteiinien kasvavaa suosiota myös uusilla avauksilla ja tuotteilla. Erotumme jo nyt eduksemme ProGo™ Lohiproteiinin ympäristöystävällisyyden, laktoosittomuuden, sokerittomuuden sekä gluteiinittomuuden ansiosta. Näiden tärkeiden asioiden lisäksi, lohiproteiinituotteemme imeytyvyys ja apu lihaksiston ylläpitämiseen sekä kuormituksesta palautumiseen on omaa luokkaansa. Siksi olemme varmoja, että lohiproteiinituotteemme suosio tulee kasvamaan. ”

Painonhallintaan liittyvien tuotteiden markkina on kasvussa ja ylipainosta on tullut maailman laajuinen haaste. “Laihdutus- ja lisäravinnemarkkina on osittain myös villi ja siksi pidämme erittäin tärkeänä, että tuotteemme saa kansainvälistä tunnustusta korkean tason arvioinnissa ja tieteellistä kehitystyötämme sekä tutkimusta vaikuttavuudesta arvostetaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 16 grammaa ProGo™ Lohiproteiinia päivässä kuuden viikon ajan johtaa painoindeksin (BMI) alenemiseen kuudella prosentilla”, toteaa Thuen.

Kilpailuun osallistuneet tuotteet arvioitiin tiukan kriteeristön mukaisesti, johon kuuluivat tieteellinen laatu, dokumentoitu tehokkuus, turvallisuus, innovaatio, kestävä kehitys ja markkinapotentiaali. Yhteensä 120 rekisteröityä tuotetta osallistui ”vuoden ainesosa – Ingredient of the Year” -kilpailuun.

Lisätietoa tunnutuksesta : www.nutraingredients-awards.com

Biocare tuotteita on saatavilla Sokos Emotions myymälöistä.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Kimmo Jokinen, Toimitusjohtaja, BioCare Finland Oy
+358400824642
kimmo@biocare.fi
https://www.facebook.com/BioCare Finland/

Lohiproteiini:
Lohiproteiini hydrolysaatti ProGo™ on lisäravinnemarkkinoiden nopeimmin imeytyvä proteiinilisä. Nopeasta imeytymisestä ja erityisen korkeasta 98-prosentin imeytymisprosentista johtuen, lohiproteiini tulee olemaan erityisen suositeltava vaihtoehto lääketieteellisenä ravintolisänä niin pienille lapsille, leikkauksista toipuville potilaille kuin myös toimintakykyä ylläpitäville ikääntyneille. Varhaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet myös lohiproteiinin nostavan hemoglobiinia lisäämällä veren punasoluja anemiasta kärsivillä henkilöillä.