BIOCARE FINLAND OY

 

BioCare Finland Oy

Edustamme yksioikeudella norjalaisen Hofseth BioCaren valmistamia terveysvaikutteisia lohituotteita. Myymme ja markkinoimme tuotteita BioCare-tuotemerkillä. Tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima tutkitusti tehokkaita ja turvallisia tuotteita.

Biocare Finland Oy:n tavoitteena on ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Toimintamme ydin tarjota asiakkaillemme maailman edistyksellisimmillä ja uusimmilla teknologioilla tuotettuja luonnonmukaisia terveysinnovaatioita, joilla on iso merkitys käyttäjiensä hyvinvointiin. Tarjoamme asiakkaillemme heidän hyvinvointiaan, jaksamistaan ja terveyttään todistetusti parantavia terveysvaikutteisia tuotteita koko elämän ajaksi.

Yhteistyökumppaneille olemme asiakaslähtöisiä ratkaisuja tarjoava luotettava liiketoimintaa kehittävä partneri.

Kotipaikkamme on Naantali.

Tarinamme alku

Tarinamme alkaa 1990-luvulla, jolloin Bill Gates säätiöidensä ja sidosryhmiensä kautta alkoi edistää kestävää kehitystä. Yhdeksi kohteista valittiin kalankasvatuksesta saatava raaka-aineen hyödyntäminen. Tämän seurauksena Norjaan perustettiin tutkimusyksikkö, joka 2000-luvun alussa liitettiin norjalaiseen pörssiyhtiöön, Hofseth Biocare ASS:ään. Kehitystyö jatkuu edelleen.

Turvallisia BioCare-ostoksia

Myymme ja markkinoimme vastuullisesti ja kannattavasti innovatiivisia, biopohjaisia ja ekologisia lisäravinteita Suomessa ja kansainvälisesti.

Verkkokaupassamme ostokset sujuvat helposti ja turvallisesti. Saat tuotteet suoraan kotiin postilaatikkoosi tai lähipostiin. Tuotteiden toimitustavan voit muokata juuri sellaisiksi kun haluat.

Yhteystiedot

Osoite:
Läntinen Pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

info@biocare.fi

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite: 003726887084
Välittäjä: Maventa Oy
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Ota yhteyttä